2012-07-02 16:22:50• hírek • Póti Orsolya

Kezdetét vette a kaland az Arlechino Játszóházban

Július 2-tól különleges programok várják a 4-16 év közötti gyermekeket és fiatalokat az Arlechino Játszóházba. Sok-sok játék, szórakozás és kaland vár itt az érdeklődőkre.

Hétfőn újra benépesült az Arlechino Játszóház, hiszen kezdetét vette a II. Nyári Napközis Játék és Kaland Tábor. A nap folyamán mi is ellátogattunk oda, és megnéztük mivel töltik az első napot a gyermekek.

A játszóház vendégei érkezésünkkor agyagtárgyakat készítettek az udvaron, vagy éppen játszottak a hűvös szobákban, de közben nagy izgalommal meséltek arról, hogy mivel foglalatoskodtak még a délelőtti órákban. A nap egy nagy Kossuth-kerti sétával kezdődött, majd a játszóházban folytatódtak a különféle programok.

Nagy Anikó, a játszóház egyik vezetője elmondta: a tábor első hete az ismerkedésé, miközben a gyerekek agyag tárgyakat és ékszereket készíthetnek, vagy éppen szabad foglalkozásokon vehetnek részt. A jövő héttől kezdetüket veszik a tematikus hetek, melyek meghívott vendégek - művészek, énekesek és különféle szakemberek - irányításával zajlanak.

A résztvevők a kalandtábor során foglalkozhatnak a kézművesség különböző ágaival, úgymint: nemezelés, fafaragás, kosárfonás, bőrdíszművesség, agyagozás, ékszerkészítés, bogozás valamint barkácsolásra, sárkánykészítésre és festésre is sor kerül. Azokat a gyerekeket is szeretettel várják, akik szívesen bepillantanának a művészetek világába, mint például a színház, ahol a beszédtechnikával, énekkel, zenével, és tánccal is foglalkoznak majd.

A szervezők a csoportokat korosztály szerint alkotják. A sok foglalkozás mellett lesz idő a népi gyermekjátékokra és természetesen a közös uzsonnázások sem maradnak el.  A foglalkozások reggel 8 és 16 óra között zajlanak, hétfőtől - péntekig. Jelentkezési lehetőség és bővebb információk a 0724047333, 0724046333 telefonszámokon. Az Arlechino Játszóház címe: Grigore Ureche utca 22 szám.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: